Historike! Në Paris njerëzit duartrokasin praninë e 4 krerëve shqiptarë të besimeve fetare (video)

0

Katër krerët e besimeve fetare në Shqipëri janë duartrokitur dhe brohoritur nga masa në shenjë respekti, gjatë marshit të sotëm në Paris!