Hashim Thaçi merr titullin “Qytetar Nderi” i Shkodrës

0

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi është shpallur “Qytetar Nderi” nga Këshilli bashkiak i Shkodrës.
Presidenti Thaçi falenderoi për nderimin nga Shkodra dhe vlerësoi këtë qytet për kontributin e dhënë në pavarësinë e Kosovës.
Në mbledhjen e këshillit bashkiak morën pjesë të gjithë anëtarët në ceremoninë për dorëzimin e titullit “Qytetar Nderi”.