Foto që ngjallin nostalgji

0

Prej ditës së sotme e deri në fund të javës tjetër, për çdo ditë do të publikojmë nga një foto nga e kaluara e afërt e Ulqinit. Këto foto janë nga e ashtuquajtura “periudha e artë” e qytetit.

Ftojmë qytetarët që të komentojnë fotot dhe me fjalët e veta të sjellin nostalgjinë e atyre kohërave.