Forca uron Pashkët

0

Urime Pashkët

Në emrin timë personal dhe në emër të Forcës Re Demokratike  gjithë besimtarëve konfesionit katolik, uron ditën e bekuar Ngjalljes ,ditën e përjetësisë, ditën e shpresësdhe  besimit tek Zoti, besimit tek vetvetja dhetek njëri-tjetri. Kjo ditë le tju sjellë mirësi dhebegati  familjet e jauaja. 

Urime Pashkët!

 

Çdo të mirë,

Kryetar

Nazif Cungu