Forca uron LVV dhe LDK për arritjen e marrëveshjes

0

Kryetari i Forcës së Re Demokratike  Nazif Cungu, u ka dërguar mesazh urimi  Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës me rastin e arritjes së  marrëveshjes për formimin e qeverisë së re.” Shpresojmë se shumica e re parlamentare dhe kabineti i ri qeveritar te kenë një bashkëpunim sa ma të mirë me të gjithë  shqiptarët anembanë botës, e posaçërisht me shqiptarët në Mal të Zi.”, thuhet ndër të tjera në në urimin e  Cungut.