Forca uron Fitër Bajramin

0

URIMI PER BAJRAM

 

Ulqin 16.07.2015

 

Në emër të Forcës së Re Demokratike dhe në emrin tim personal, ju uroj përzemërsisht festën e madhe te Fitër Bajramit.

Uroj që këto ditë festë ti prisni me shendet dhe harmoni pranë familjes dhe të afërmve tuaj.

Le të mbizoterojë gëzimi dhe bujaria në shtëpite tuaja.

 

Me respekt,

Nazif Cungu