Faik Nika zgjidhet Kryetar i Këshillit Kombëtar.  

0

Në mbledhjen konstitutive të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve e cila u mbajt ne shtunën ne Ulqin për kryetar të këtij Këshilli i zgjodh Faik Nika.

Faik Nika i cili do të zavendësojnë Genc Nimanbegun, në mandatin e kaluar ka pas funkcionin e sekretarit të këtij Këshili dhe aktualisht është funkconar i lartë i partisë FORCA. Mbledja konstitutive e Këshillit do të vazhdojnë gjatë këtij muaj për te zgjedhur edhe sekretarin.