EEMZ: Ndërprerje e energjisë në Katërkollë, Plazh i Madh, Shtoj

0

Për shkak të punimeve në nënstacionin Kodra 110/35 kv, sot zonat e Katërkollës, Plazhit të Madh dhe Shtojit, do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike prej orës 11 deri në orën 13.

Për shkak të punimeve në nënstacionin Katërkollë 35/10 kv, prej orës 14.15 deri në orën 15, komplet zona e Katerkollës do të ketë ndërprrje të energjisë elektrike.

Gjithashtu për shkak të punimeve në nënstacionet Meterizi 3 dhe 4, ndërprerje të energjisë prej orës 9.00 deri në orën 15.00 do të kenë rruga Vido Matanoviqa, prej Belvederit deri tek ndërtesat ushtarake, njoftojnë nga Elektroekonomia e Malit të Zi.