Edmond Demiri: Talenti i Freestyle Football (video)

0

Edmond Demiri, i datëlindjes 2000, është njeri nga talentet e shumtë të sportit në vendin tonë,por për dallim nga sportistët e zakonshëm, talenti i Edmondit është më specifik dhe më i rrallë.

Interesimin e vet për xhonglimit me top të futbollit ,ose më saktë Football Freestyle, ai e ka shfaqur para disa vitesh, pasi që është edhe lojtar i ekipit të futbollit The Door Oblika në Shkodër, ku trajner është Ferit Pusi.

Poashtu Edmondi ishte pjesëmarrës edhe në edicionet e Star Fest-it, ku arriti deri në gjysmëfinale.

Se çka ai mund të bëjë me topin mund ta ndiqni në videon e mëposhtme.