Dhjetë vendet më të rrezikshme në botë për të jetuar (video)

0

Duke filluar nga shkaqe të ndryshme të tilla si sulmet terroriste, rrezikun e fatkeqësive natyrore (tsunami, tërmetet, vullkanet dhe përmbytjet), si dhe dhuna dhe vrasjet, në botë ka shumë vende të rrezikshme për të jetuar.

Kanali në YouTube “Alltime10s” ka bërë një listë të vendeve më të rrezikshme për jetesë në planetin tonë.

Cilat vende janë në listë?

  1. Bagdad, Irak
  2. Yokohama, Japoni
  3. San Pedro Sula, Honduras
  4. Kashmir, Azia Jugore
  5. Fukushima, Japoni
  6. Napoli, Itali
  7. Ciudad Juarez, Mexico
  8. Sahel, Afrika
  9. Kampi Gulag, Koreja e Veriut
  10. Raqqa, Siria