Biznes Klub Ana e Malit përkrah FORCËN

0

Në takimin e mbajtur me kryetarin  dhe përfaqësuesit e Forcës së Re Demokratike, Kryesia e BKA e vlerëson programin e saj dhe listën e kandidatëve si kombinim më të denjë për të zhvilluar Komunën e Ulqinit dhe klimën e biznesit në të,si dhe të mbrojë të ardhmen e rinisë dhe vlerave tona kombëtare.

Kjo është shprehur ne komunikatën për media te BKA-se, derguar portalit tone.