Art Dulcinium: Fillon Art Colony 2015

0

Sot, nën organizimin e shoqatës “Art Dulcinium”, ka filluar Art Colony 2015. Ky manifesti i cili mbledh artistët nga dhjetë vende të ndryshme, do të gjasë deri me datën 6 maj.

Manifestimi është ndihmuar edhe nga Organizata Turistike dhe Komuna e Ulqinit.