Art Club: Përurimi i librit të shkrimtarit Gjokë Dabaj

0

Libri “E Kaluara e Vërtetë e Arqipeshkvisë së Tivarit” e shkrimtarit Gjokë Dabaj, do të ketë perurimin e vet nën organizimin e Shoqatës së Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” nga Ulqini.

Përurimi do të bëhet ditën e shtunë në Galerinv e Arteve të Qendrës për Kulturë me fillim në ora 20.00.