Art Club: Ekspozitë fotografike e autorit Jetlir Kovaçi

0

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të organizojë ekspozitën fotografike të autorit Jetlir Kovaçi.

Hapja e ekspozitës do të bëhet në Galerinë e Arteve të Qendrës së Kulturës – Ulqin, të shtunën, më 30 janar 2016, në orën 18.00.