Arkivi RTK: Shkolla e Katërkollës 1976 (VIDEO)

0

Sjellim një dokumentarë të vitit 1976 të përgatitur nga RTK që flet për shkollën fillore në Katërkollë dhe pedagogun Junuz Divanin.

Pasi që ti shihni figura të shquara të arsimit shqip ne dokumentar, emisionit do ti ndjekë një bisedë me gazetarin Ali Cenaj.