Apel për ndihmë djalit të sëmurë

1

Znj. Meleqe Murati e gjendur para një situate tejet të vështirë, i është drejtuat portalit tonë me qëllim që të apelojmë pë të ndihmuar djalin e saj të sëmurë.

Ajo fillimisht falenderon të gjitha ata që i ndihmuan për shpenzimet e operimit të djalit të saj para disa muajsh.

Por edhe pas operacionit djali i saj ka nevojë për trajtim nëpër spitale, pasi ka të dëmtuara veshkët dhe mëlçinë, çka rrit shpenzimet e saja dita ditës. Ajo u bën thirrje të gjithë atyrë që kanë mundësi të ndihmojnë në shpëtimin e djalit të saj Aminit,  të cilit pa trajtim mjeksor i rrezikohet seriozisht jeta.

Znj. Murati lut vëllezërit dhe motrat që në këtë muaj të madh të Ramazanit të ndihmojnë mbrenda mundësive të veta, me shpresë se zoti do ju shpërblejë për zemërgjerësinë e vet.

 

1 Koment

Comments are closed.