Vujoviq: “Demokratet”, Lider i ri i Opozitës, Fronti, URA, SDP në ramje.

0

Sipas analistit Zlatko Vujoviq i cili shprehet per të përditshmen “Vijesti” “Demokratët” jan në rritje të shpejtë e cila rrezikon partitë tjera opozitare sikur Fronti Demokratik por edhe pjestarët e partive të moderuara sikur SDP dhe URA.

Aj thotë që nuk dihet ende se si do të sillen në të ardhmen,
“Ose do të ulin intensitetin e fushatës, ose do të shfrytëzojnë nga rasti që të heqin nga loja disa konkurrente”

Thot Vujoviq per “Vijesti”