Aksident i rëndë automobilistik në rrugën Ulqin-Tivar

0

Para disa orëve në rrugën Ulqin-Tivar menjëherë pas daljes nga qyteti ka ndodhur një aksident i rëndë automobilistik. Sic shihet në foton e dërguar nga një lexuesi ynë, si pasojë e aksidentit një automjet është përmbysur.

Për momentin nuk kemi informata më të hollësishme për shkaqet e aksidentit dhe nëse ka të lënduar.