500.000 euro për rregullimin e rrugëve dhe infrastrukturës në Kala

0

Dje me 19 dhjetor është nënshkruar kontrata për rregullimin e rrugëve në Kalanë e Ulqinit, me vlerë 500.000 euro, njofton nëkryetari i Kuvendit të Malit të Zi Genci Nimanbegu.

Nëshkrimi i bë nga i drejtori i Drejtorisë së Rrugëve (investitori) Almer Kalac, kurse punimet do ti kryej kompania MontalDSD nga Podgorica.

Përvec rregullimit të rrugëve, me këtë investim do të bëhet edhe rreegullimi i infrastrukturës pëcjellëse, si rrjetit elektrik ai telefonik dhe ndricimi.