5 telefonat më të mirë që kushtojnë më pak se 300 $

1
2. Moto G

Marques Brownlee, ekspert i teknologjisë, ka kategorizuar pesë modele të telefonëve të mençur (smartphone) për këtë vit, që kushtojnë nën 300 dollarë.

Dhe sipas tij, ato mund të jenë më të mirët. Nëse i rrëzojmë, nuk thyhen dhe kanë rezistencë më të gjatë baterie.SipasBrownlee, këta telefonë smart përdorin të njëjtën teknologji me ata që janë lansuar një apo dy vite me parë, me çmime nga 700-900 dollarë.

Mbi të gjitha, ai thotë se është i surprizuar nga jetëgjatësia e baterisë së tyre, hapësira e ruajtjes dhe ekrani në modelet më të lira. Megjithatë, Brownleeparalajmëron dhe të metat teknologjike që vijnë natyrshëm, për shkak të çmimit të ulët.

1 Koment

Comments are closed.