Miratohen ligjet për përdorimin e lirë të Flamurit

0

Mbreme Kuvendi i Malit te Zi miratoi Ligji mbi perdorimin e simboleve kombetare dhe Ligjin mbi rendin dhe qetesine publike, me te cilet qytetaret nuk do te denohen me per perdorimin e simboleve kombetare.

Dim që shesh ka ndodhur që shqiptaret e Mal te Zi të denoheshin për shkak të përdorimit të flamurit kombëtar. Tani me aprovimin e këtyre ligjeve shqptarët mund të përdorin lirshëm fLamurin e vet.