Ekskluzive: URA publikon listën e antarëve dhe pëkrahësve të Forcës!

0

Lëvizja qytetare URA , dega e Ulqinit, ka dalur me një deklaratë dhe nje fletë me të cilën sipas tyre dokumentohet skema programore e televizionit Teuta.
Nga ky subjekt politik thonë se në disa nga emisionet e këtij televizioni sipas direktivave shfaqen vetëm përkrahësit dhe antarët e Forcës së Re Demokratike.
Nga URA kanë shënjestruar tre emisione si të cilët shërbejnë për promovimin e tyre: “Portreti”, emisioni i mengjesit “Ditë e Re”, dhe “Kronika e Ulqinit”.
Sipas Lëvizjes qytetare URA anëtar dhe përkrahës të Forcës janë:
Nga emisioni “Portreti”
Vatë Elezoviq
Cafo Boga
Gjylie Muharremi
Shaban Gjeka
Margarita Xhepa
Ruzhdi Ushaku
Bahri Brisku
Jusuf Lika
Ismet Karamanaga
Gani Karamanaga
Sulltana Xhurreta
Naxhije Popi
Syme Kokaj
Rrok Gjonlleshaj
Xhelal Hoxha
Abdulla Nimanbegu
Mujo Koliqi
Dulo Holli
Kasem Ceka
Daut Gjoni
Sabri Gjoni
Anton Kastrati
….
e mjaft të tjerë.
Po sipas URA-s , të ftuarit në emisionin e mëngjesit po ashtu janë përkrahës të Forcës
Si p.sh.
Skender Rexha
Ramiz Hajdari
Xhemal Kapllanbegu
Bashkim Alaj
Luljeta Avdiu
Rajmonda Cuka
Tahir Vogliq
Gjovani Kocoviq
Ali Bardhi
Hasan Aloshi
Simon Filipaj
….
si dhe mjaft nxënës të shkollave fillore dhe të mesme.
Gjithashtu edhe në “Kronikën e Ulqinit” , sipas URA-s, shfaqen vetëm përkrahësit e Forcës.
Nazif Cungu
Hadixha Gjoni
Loro Nrekiq
Dritan Abazoviq
Andrija Qetkoviq
Azra Vukoviq
Kadri Sinani
Flamur Sella
Gani Rexha
Skender Kaleziq
Genci Nimanbegu
Prel Shkrela
Shpetim Maraj
Astrit Salaj
…e mjaft të tjerë.
Nga kjo parti ende nuk kanë kumtuar burimin e informacioneve të tyre.

Ato për publikimin e këtij informacioni dhe luftën për lirinë e shtypit, kanë marrë edhe përkrahjen e liderit suprem të PQSHI-së dr. Isat Jakupi, nëpërmes postimeve në Facebook.