Zëri i Amerikës: Podgorica mbi kufirin Mal i Zi – Kosovë (video)

0

Zyrtarët malazezë e mbështesin Marrëveshjen mbi kufirin me Kosovën duke e cilësuar demarkacionin në përputhje të plotë me kufirin administrativ të vitit 1974. Ata e vlerësojnë edhe punën e ekspertëve ndërkombëtarë, të cilët nuk gjetën asnjë shkelje ligjore në shënimin e kufirit mes Malit të Zi dhe Kosovës.

Korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salaj përgatiti kronikën.