Mali i Zi, projekt për të rinjtë (video)

0

Shoqëria civile dhe institucionet vendore dhe shtetërore në Ulqin, për herë të parë krijuan një partneritet në luftën kundër abuzimit me droga dhe kundër kriminalitetit të të miturëve.

Këtë partneritet të sukseshëm e mbështeti ambasada amerikane në Podgoricë, e cila projektet e tilla i cilëson si tejet jetike për të ardhmen e një shoqërie.

Korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salaj përgatiti kronikën.