Sonte promovimi i librit “Vitet e humbura” i autorit Shaban Peraj

0

Sonte  në restorantin “Lamiga” në Krythë të Anës së Malit,  do të përurohet libri më i ri i Shaban Perajt,  “Vitet e humbura”. Shaban Peraj, në këtë libër publicistik kryesisht trajton tema nga problemet shoqërore, problemet e kulturës , intervista, komente e opinione. Lidhur me  librin  në fjalë, do të flasin,  Nali Draga , Gjekë  Gjonaj dhe Ali Salaj.

Ky është libri i dytë i Shaban Perajt. Ai në vitin 2005 ka botuar librin m monografik “Ana e Malit”.