Zyrtarisht: SNP vendos për Koalicion me URA dhe DEMOS.

0

“Qellimi i SNP-së është krijimi i Malit të Zi me drejtësi sociale dhe me legjitimitetin e vërtetë popullor”

Mbrëmë në mbledhjen këshillit qëndror të SNP-së është pru vendimi që kjo parti të bëjnë koalicion parazgjedhorë me URA dhe DEMOS.

Siç thuhet në kumtesën e tyre “Qellimi i SNP-së është krijimi i Malit të Zi me drejtësi sociale dhe me legjitimitetin e vërtetë popullor”

Më parë portali ynë ka paralajmëruar këtë koalicion, koalicion që që do ta bejnë fushatën shum interesante, duke ditur aktorët e tyre.

koalicioni_opozita_2