Zgjedhjet në Ulqin: PDS humb një mandat, PSD kalon cenzusin

0

Përsëritja e zgjedhjeve në vendvotimin nr. 13 në Darzë dhe nr.34 në ndërmarrjen komunale ka sjellur ndryshim në shpërndarjen e mandateve. Sipas të dhënave paraprake, Partia Socialdemokrate ka arritur të sigurojë numrin e duhur të votave të kalojë cenzusin.

Shpërndarja e mandateve për momentin është si më poshtë.

FORCA 8

PDS 8

PD-LD-Pers. 7

SD 3

UDSH 3

URA 2

PSD 1

Partia Boshnjake 1