Zgjedhjet lokale në Ulqin: Partitë shqiptare marrin shumicën e votave

0

Partitë shqiptare, Forca, koalicioni “Zgjohu Ulqin” dhe Unioni Demokratik i Shqiptarëve, kanë arritur të marrin shumicën absolute të votave në zgjedhjet lokale në Ulqin.

Pas numrimit të 100% të votave, Forca ka siguruar 9 mandate, koalicioni “Zgjohu Ulqin” 7 mandate, dhe UDSH 3 mandate.

Nga partitë e tjera, PDS ka marrë 9 mandate, SD 3 mandate, dhe URA 2 mandate.