Zëri i Amerikës: Pikëkalimi në Krajë (video)

0

Gazetari i Zërit të Amerikës, Ali Salaj, ka bërë një reportazh mbi rëndësinë e hapjes së pikës kufitare Skje-Zogaj, e cila do të bashkonte përsëri Krajën dhe Shkodrën.

Për me tepër ndiqni reportazhin.