Veprimtaria kulturore: “IBRAHIM BERJASHI – 50 vjet me gazetarinë dhe letërsinë”

0

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” dhe Televizioni “Teuta” do të organizojnë veprimtarinë kulturore “IBRAHIM BERJASHI – 50 vjet me gazetarinë dhe letërsinë”, ditën e martë, më 19 qershor 2018, ora 20.00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin.