Vazhdon plackitja e Komunës. 6 milionë euro për Rekreaturs

0

Plackitja e organizuar e Komunës së Ulqinit nga subjekte fantazëm vazhdon akoma. Kësaj radhe kjo mund të cojë në falimentim direkt të Komunës.

Gjykata e Apelit ka vendosur në favor të kompanisë Rekreaturs në rastin K1, me cka Komuna duhet të paguaj rreth 4 milione euro kompensim per rrezimin e objekteve te saj ne vitin 1979.

Me llogaritjen e interesit dhe shpenzimet e gjykatave, shifra totale mund të arrijë në 6 milion euro.