Urimi me rastin e festës së Fiter Bajramit

0

Kryetari i Komunës  së Ulqinit Fatmir Gjeka  përgëzon  besimtarët e besimit islam me rastin e Festës së Fiter Bajramit. Ne mesazhin e tij ndër të tjera thuhet:

Kam nder dhe kënaqësinë  që në  emër të Komunës së Ulqinit dhe në emrin tim personal  të gjithë besimtarëve të besimit islam  tua uroj Festën e Fitër Bajramit.

Uroj që  kjo festë  të përcillet  me dashuri , respekt ,solidaritet dhe  vullnet të mirë !

Paci gëzim dhe mirëqenie përgjatë  vitit në vazhdim.

Qofshi të gëzuar gjithmonë!

 

  Gëzuar Bajramin!