URA: Ofrojmë zgjdhje në planifikimin e infrastrukturës së Rozhajes.

0

Nga lëvizja qytetare URA thekson që infrastuktura rrugore është një ndër segmenteve më të rëndësishëm dhe thekësojnë që rrugët në qendrën e Rozhajes kalojnë në vendbanime të dendura dhe këmbësorët nuk kanë mundësi të kalojnë.

URA ofron zgjidhje konkrete në avancimin e infrastukturës rrugore. Në një ndër udhëkryqeve të Rozhajes planifikojmë ndërtimin e rreth rrotullimit. Nga rrethrotullimi planifikojmë ndërtimi i stazës së gjërë e cila do të zvioglojnë rrezikun e ngjarjeve tragjike” thuajnë nga URA.