Ujësjellës-Kanalizime: Hapet pjesa financiare e tenderit

0

Pjesa financiare e tenderit për përcaktimin e projektuesit të projekteve për ujësjellës-kanalizime me vleri deri në 20 milione euro, do të hapet të merkurën me 17 dhjetor 2014, mëson lajm.me.

Kandidatët janë kompanitë Fichter, Esce+Lamer, Hidrophilic Wienna dhe Setec Engineering.

Projektuesi ka obligim që punimin e projekteve ta përfundojë deri në fazën e shpalljes së tenderit.