Udhëzim si mund të lexoni portalin “Vijesti” falas

0

Në linkun që mund të ndiqni më poshtë keni udhëzimet se si të lexoni artikujt e ashtuquajtur “premium” të portalit Vijesti falas.
Këto artikuj ky portal i ka me pagesë prandaj kjo mënyrë është e vlefshme për ato që duan të mos paguajnë për lajmet e këtij portali.
Në faqe janë të rreshtuara edhe arsyet pse nuk duhet të paguani për këto lajme:
1. Nuk është në rregull të paguhen artikujt kundër diktatorit, sic e ka quajtur vetë Vijesti, edhe pse prej vitit 1997 deri me 2007 ishin bashkëpuntorët kryesor të tij.
2. Asnjë portal tjetër në Mal të Zi nuk kërkon pagesë për përmbajtjen e vet.
3. Luftojmë për liri të shtypit, pa kurrëfarë cenzure dhe harrese kolektive.
4. Mali i Zi nuk duhet të jetë rob as i familjes së parë, as të dytë e as të tretë.
5. Për shumicën e mediave tjera nuk ia vlen as të flasësh, Vijesti të paktën meriton kritikë.
Udhëzimet mund ti gjeni në:

http://www.izvijesti.me/