TV Vijesti: Shkolla fillore Gj.K. Skenderbeu në Ostros (video)

0

TV Vijesti, gjegjësisht redaksia e emisionit “Oboji me” e cila ndihmon shkollat në Mal të Zi, këtë radhë është ndalur në OstrosKrajës.

Ato kanë bërë një reportazh për shkollën dhe e kanë ndihmuar atë duke i riparuar fasadën.

Për më tepër ndiqni emisionin.