TS “Kodra”: Vendoset transformatori i ri

0

Në TS “Kodra” 110/35kw,  EEMZ ditët e fundit ka montuar transformatorin e ri i cili do të mundësojë furnizim më të mirë dhe më të sigurtë gjatë periudhës së verës.

Transformatori i ri ka 31.5 MGA (megavoltamper) në vend të 20MGA që kishte i vjetri.

Sipas EEMZ, vlera e këtij investimi shumë të rëndësishëm është rreth 800.000 euro.