Të shtunën përurimi i librit “Malësi e mall” të autorit Fiqret Mujeziqi

0

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të bëjë përurimin e librit “Malësi e mall” të autorit Fiqret Mujeziqi, të shtunën, më 31 mars 2018, ora 20.00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin.