Të shtunën Karisma Career Day #2

0

Karisma Career Day #2

17.03.2018 (e shtune) në orën 11:00, Salla e Madhe e Kuvendit Komunal Ulqin

Komuna e Ulqinit dhe kompania hoteleriere Karisma Hotels Adriatic Montenegro organizojnë Karisma Career Day #2 për të interesuarit të cilët dëshirojnë të punësohen në këtë kompani me renome botëror.

Profilet që kërkohen:

1. Kuzhinier

2. Kamarier

3. Mirëmbajtëse dhomash

4. Sanitare

5. Ndihmës kuzhinier

6. Servir

7. Kopshtarë

8. Shpëtimtarë