Më të mirët e Ahengut Shkodran në “Ditët e Diasporës në Anë të Malit 2017”

0

Të markurrën mbrëmje më datë 09. Gusht në qendër Katërkollë ftoheni të merrni pjesë në manifestimin ,, Ditët e Diasporës 2017 në Anë të Malit ,, ku parashihet një show i vërtet i muzikës popullore qytetare ku do përformojnë live këngëtarët më të mirë të Ahengut Shkodran më bilbilin e këngës qytetare vendasen tonë Egzona Salaj. Poashtu nga diaspora jonë do jenë të ftuar Haxhi Zeneli, valltarët Hana dhe Lexi Demiraj si dhe shumë të tjerë.

Nga Ahengu Shkodran do jetë Mukades Çanga, Ilsi Ademi , Orjeta Kelaj dhe Klodiana Vata nën përcjelljen e mjeshtrave të muzikës Ilit Zoga dhe Hil Dajani.

Manifestimi fillon në ora 21:00.