Të dielen Maratona e Pavarsisë Ulqin-Shkodër

0

EDICIONI I 7-të I MARATONËS SË PAVARËSISË ULQIN-SHKODËR 20

Për  shtatin vit me radhë, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve Malin e Zi,  bashkëpunim me Komunën e Ulqinit dheBashkinë Shkodrës, do  organizojnë Maratonën e PavarësisëUlqinShkodër,  dielën,  25 nëntor 2018. 

Këtë vit maratona zhvillohet  relacionin Ulqin-Shkodër, kunisja e maratonistëve do  het  orën 9:00, përballë godinës Komunës  Ulqinit, ndërsa caku përfundimtar do  jetëShkodra, përballë godinës  Bashkisë  këtij qyteti.

Siç është bërë tashmë traditë, kremtimi i 28 Nëntorit do  fillojëduke grupuar sportistë pa dallim kombësie, feje apo gjuhe, duke bashkuar shqiptarët e çdo treve dhe popujt e vendeve ndryshme. Organizatorët e këtij manifestimi ju ftojnë  edhe ju bëheni pjesë e kësaj gareku pak rëndësi ka kush del fitues e shumë rëndësi ka fakti  vrapojmë bashkë.

Pjesë e këtij manifestimi sportiv do të jenë edhe fëmijët dhenxënësit e shkollave dhe klubeve sportive  Ulqinit,  cilët do t’u bashkëngjiten maratonistëve.  

Përveç pjesëmarrjes  vrapim, mund  bashkoheni te pika e nisjes përballë Komunës  Ulqinit, për t’i përkrahurmaratonistët.

 drejtë pjesëmarrjeje ka çdo individ. Regjistrimi mund bëhet online përmes webfaqes http://marathon-ulsh.org/ .

 interesuarit mund  paraqiten edhe nëpërmjet adresave  emaileve: knsh@t-com.me dhe kksh.mn@gmail.com .

Edhe këtë herë, si zakonisht, do  ndahen çmime për tri vendete para  kategorinë e femrave dhe tri vendet e para kategorinë e meshkujve. 

Maratona Ulqin-Shkodër ka filluar  vitin 2012, me rastin e 100-vjetorit  Pavarësisë  shtetit shqiptar, dhe është unike pasi simbolizon bashkimin e dy qyteteve dhe dy vendeve. 

 

                                                                       Zyra përmarrëdhënie me publikun e KKSH-së