Takimi letrar “Dy vëllezër, dy shkrimtarë”

0

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Qendrën e Kulturës – Bibliotekën e Ulqinit do të organizojnë Takimin letrar “Dy vëllezër, dy shkrimtarë”, me Arbër dhe Bislim Ahmetajn, ditën e enjte, më 24 maj 20