Wednesday, August 5, 2020
Ballina Etiketimet Zyra për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Projekte

Etiketim: Zyra për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Projekte

Zyra për Marrdhënie Ndërkombëtare dhe Projekte: Të mbrojmë detin (video)

Në përpilim të Zyrës për Marëdhënie Ndërkombëtare dhe Projekte, pranë Komunës së Ulqinit, e cila po implementon projektin e finansuar nga Ministria e Punëve...

IPA: Projekt kundër peshkimit ilegal

  Zyra për bashkëpunim ndërkombtarë dhe projekte ka dërguar thirrje për pjesmarrje në projektin për mbrojtjen e bregdetit të Komunës së Ulqinit. Gjegjësisht ndalimin e...

Komuna e Ulqinit hap konkurs për maskotë. Per fituesin ka edhe...

Zyra për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Projekte - Komuna e Ulqinit, në kuadër të projektit  “Zhvillimi i qendrueshëm i ekosistemit nëpërmes të mbrojtjes dhe kultivimit...

MOST POPULAR

HOT NEWS