Sunday, August 1, 2021
Ballina Etiketimet Xhamia e Klleznës

Etiketim: xhamia e Klleznës

Xhamia e Klleznës: Realizohet aksioni “Të festojmë së bashku”

Në kuader të Xhamisë, Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznës vitin e dytë radhazi realizoj kampanjën me moton "Të festojmë së bashku", ku kampanja...

Një falenderim për ata, puna e të cilëve shumë pak çmohet

Të mësuar me lavdërime, plotësisht të merituara, që u thurim sportistëve, artistëve dhe personazheve të tjerë që na zbavisin në forma të ndryshme, shpeshherë...

Xhamia e Klleznës: Falenderim për kontributin tuaj në “Shportën e Ramazanit”

                                                 ...

Xhamia e Klleznës: Shporta e Ramazanit

  P r o j e k t i                             “ S H...

MOST POPULAR

HOT NEWS