Wednesday, August 5, 2020
Ballina Etiketimet Universiteti i prishtinës

Etiketim: universiteti i prishtinës

KKSH: Njoftim për studenta. Universiteti i Prishtinës shpall konkursin plotësues

Konkursi plotësues (afati i dytë) për kandidatët të cilët duan të aplikojnë në Universitetin e Prishtinës "Hasan Prishtina" Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina", ka shpallur...

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”: Konkursi dhe kuotat për kandidatët nga...

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka shpallur konkursin për pranimin e studentëve  në vitin e parë të studimeve themelore-bachelor, në vitin akademik 2015-2016. Për informata...

H. Koliqi: Universiteti i Prishtinës, vend ku vrapohet pas interesit

Pedagogu Hajrullah Koliqi, ish-student dhe profesor i gjeneratës së parë të Universitetit të Prishtinës, flet me ndjeshmëri e saktësi, me kritikë e nostalgji për...

MOST POPULAR

HOT NEWS