Monday, August 2, 2021
Ballina Etiketimet Turizem

Etiketim: turizem

Sezoni turistik: Fillimi duket i mirë, fundit i tremben të gjithë

Dhe pse OT e Ulqinit nuk ka publikuar të dhëna zyrtare në lidhje me numrin e turistëve në qytetin tonë, parasezoni duket se ka...

Mali i Zi ndër të fundit në Europë si brend turistik

Një ndër kompanitë me renomenë më te mire në botë kur flitet për brendimin (markimin) e vendeve,regjioneve dhe qyteteve në mbarë botën, Bloom Consulting,...

Konferencë mbi turizmin

Në Ulqin, ekspertët e rajonit diskutuan sot për mundësitë e zhvillimit të përbashkët të turizmit mes Malit të Zi, Shqipërisë dhe Kosovës. Një konferencë...

U mbajt sot trajnimi për marketing dhe brendim në turizëm

Unioni i Punëdhënësve të Malit të Zi, në bashkëpunim me Agjencinë për Punësim dhe Drejtorinë për Zhvillimin e Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme...

Rruga e Skjesë – dhuratë për Kurban Bajram

Rruga që çon tek xhamia e Skjesë u ndërtua këto ditë me financimin e mërgimtarëve nga Kraja si dhuratë për Kurban Bajram. Rruga e ndërtuar është...

MOST POPULAR

HOT NEWS