Monday, July 13, 2020
Ballina Etiketimet Trashigimi kulturore

Etiketim: trashigimi kulturore

Kisha ortodokse serbe vazhdon përdhosjen e trashigimisë shqiptare

Kisha ortodokse serbe vazhdon intensivisht në mënyrën më të fëlliqur të përdhose trashigiminë kulturore dhe historike të Krajës dhe të gjithë shqiptarëve kombetarisht, duke...

Zëri i Amerikës: Trashëgimia kulturore e Krajës (video)

Korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salaj, ka realizuar një kronikë në lidhje me trashëgimitë e shumta kulturore të trevës së Krajës. Për më shumë...

Ruajtja e trashigimisë kulturore detyrë e të gjithëve

Shikuar  në  aspektin ndërtimor  gjëndja  në  kalanë e  Ulqinit   nga dita në ditë  bëhet  më  brengosëse . Nisur nga kjo dhe me qëllim   të...

MOST POPULAR

HOT NEWS