Wednesday, June 23, 2021
Ballina Etiketimet Trajnim

Etiketim: trajnim

OJQ MogUl: Trajnim për liderat e rinj

OJQ MogUL ka hapur aplikimin për shkollën politike: “TRAJNIMI I LIDERAVE TË RINJ PËR ÇËSHTJE PUBLIKE” Shkolla përbëhet nga dy module dhe do të mbahet në fund...

Shoqata “E drejta për jetë”: Trajnim mbi vullnetarizmin dhe aktivizmin e...

Shoqata “E drejta për jetë” organizon trajnim mbi temën e vullnetarizmit dhe aktivizmit tek të rinjtë e Ulqinit. Trajnimi do të mbahet ditën e hënë...

U mbajt sot trajnimi për marketing dhe brendim në turizëm

Unioni i Punëdhënësve të Malit të Zi, në bashkëpunim me Agjencinë për Punësim dhe Drejtorinë për Zhvillimin e Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme...

Trajnim për marketing dhe brendim në turizëm të mërkurën e ardhshme

Zyra për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Projekte pranë Komunës së Ulqinit në bashkëpunim me Unionin e Punëdhënësve të Malit të Zi do të zhvillojnë një...

MOST POPULAR

HOT NEWS