Monday, July 13, 2020
Ballina Etiketimet Thirrje publike

Etiketim: thirrje publike

Studim shkencor për vlerësimin e resurseve të Bunës dhe Liqenit të...

Ministria e bujqësisë dhe zhvillimit rural ka hapur thirrjen publike për vlerësimin e resurseve potenciale të Liqenit të Shasit dhe lumit Buna. Nga ministria kanë...

Komuna: Thirrje publike për dhënien me qira të tokës për objektet...

Komuna e Ulqinit ka shpallur thirrje publike për dhënien me qira të tokës për ngritjen e objekteve të përkohshme në bazë të planit të...

MOST POPULAR

HOT NEWS