Monday, July 13, 2020
Ballina Etiketimet Tenderi

Etiketim: tenderi

Anullohet tenderi i dytë për TV Ulqinin

Tenderi për blerjen e pajisjeve për TV Ulqinin, i dyti me radhë, tashmë është anulluar, mëson portali ynë. Ky tender me vlerë 150.000 euro ishtë...

Komuna: Tender për dhënien me qira të objekteve të përkohshme

Komuna e Ulqinit ka hapur tender për dhënien me qira të objekteve të përkohshme sipas Planit për vendosjen e këtyre objekteve për vitin 2015. Lokacioni...

Tenderi për pastrimin e Bunës: Nuk u paraqit asnjë kompani.

Tenderi i parë për pastrimin dhe blerjen e materialit tepricë nga dega e djathtë e derdhjes së lumit Buna ka dështuar, pasi asnjë kompani...

Së shpejti rikonstruktimi i rrugës Ulqin-Krythë

Me 23.02.2015 mbyllet tenderi për rikonstruktimin e aksit rrugor Ulqin-Krythë. Nëse nuk do të ketë ankesa nga ana e konkuruesve atëherë zhvillimi i punimeve...

Ulqini si Kuvajti?

Sic shkruan gazeta Novosti, qeveria e Malit të Zi, ka miratuar platformën e marrveshjes me subjektet që kanë bërë ofertat për ndarjen e koncesioneve...

MOST POPULAR

HOT NEWS